doe mee

De ICT-branche is dynamisch en ontwikkelt zich razend snel. Onze projecten en opdrachten bieden jou de kans om met regelmaat in verschillende ‘keukens’ te kijken. Je doet veel ervaring op, je komt in korte tijd op veel verschillende plekken, je ontmoet veel mensen en je netwerk vergroot zich. Een goede manier om jouw carrière een powerboost te geven!

Fortiflex heeft een divers aanbod aan uitdagende opdrachten en opdrachtgevers (zowel projectmatig als op basis van detachering). Wil jij de ‘frisse blik” en de “toegevoegde waarde” zijn voor onze opdrachtgevers? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend gesprek!

actuele vacatures

Job Posting Title Location Department Date
Cloud Engineer Randstad Detachering 24 januari 2022
Wil jij je (verder) ontwikkelen tot Functioneel Beheerder? Amsterdam Werving & Selectie 4 januari 2022

Kies voor ons als…

…je zin hebt om jezelf te ontwikkelen en van toegevoegde waarde wilt zijn
…je uitdagende ICT projecten zoekt
…je goed wilt verdienen en een mooie auto wilt rijden
…je ondernemend bent en verantwoordelijkheid wilt dragen
…je met ons dit prachtige bedrijf wilt uitbouwen
…je mooie herinneringen wilt maken met leuke en gezellige collega’s

Daar kunnen we kort over zijn: Marco! Hij maakt Fortiflex bijzonder! Maar ook Jerry. Oftewel…de mensen die er werken! Onze medewerkers staan centraal.

Wij willen met elkaar mooie herinneringen maken. Niet alleen door de mooie uitdagende projecten en opdrachten, maar ook door samen te genieten van de mooie dingen in het leven.

Kom kennismaken. Ga mee uit eten! Leer ons kennen en beslis dan of je met ons mee wilt doen.

auto jerry
goed verdienen

Onze medewerkers zijn het allerbelangrijkste! En daarom willen wij er alles aan doen om het jou naar de zin te maken. Je krijgt bij ons een uitstekend salaris en kan mooie bonussen verdienen. Daarnaast ontvang je een netto onkostenvergoeding, hebben we goede pensioenregeling en worden jouw opleidingen betaald.

Houd je van mooie auto’s? Wij ook! Je krijgt een ruim budget voor een leaseauto naar keuze.

buddy

Bij Fortiflex staat jouw loopbaan voorop. Je hebt bij Fortiflex niet alleen de zekerheid van een vast contract, maar ook van een onbegrensde carrièremogelijkheden. Fortiflex biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je wordt binnen dit traject begeleid door een Buddy. We helpen jou om door te groeien naar jouw droombaan. De mogelijkheden zijn onbeperkt en alles is bespreekbaar.

heb je ambitie om te gaan ZZP'en?

Wil je het liefst gaan ZZP’en, maar ben je er nog niet helemaal klaar voor? Is het voor je gevoel op dit moment nog te risicovol om die stap te nemen? Heb je eerst nog een aantal jaren werkervaring nodig of beschik je nog niet over de juiste certificaten? Weet je nog niet goed hoe je aan opdrachten komt?

Kijk dan eens op de pagina “Voor ZZP’ers” of neem contact met ons op. Wij willen je graag helpen.

hoe kunnen we jou helpen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

meer dan werken alleen
studieschuld?

Het kan zijn dat je een overstap naar ons wilt overwegen, maar dat je bij je huidige werkgever een studieschuld o.i.d. hebt opgebouwd. Daarom is het goed om te weten dat wij eventueel bereid zijn om een studieschuld of eventuele leaseovereenkomst over te nemen. Ga met ons in gesprek, we komen daar hoogstwaarschijnlijk wel uit!

ferme jongens, stoere knapen

Gemoedelijk en laagdrempelig. Als kleintje tussen de groten. Dicht op het speelveld genieten van het hoogste niveau van Nederland. Alle ruimte krijgen om jezelf te zijn.

Klinkt als Fortiflex…maar ook als Excelsior! En daarom zijn we daar Business Seat houder. Kom met ons Woudestein beleven en persoonlijk kennismaken met ferme jongens en stoere knapen! Ook als je Ajacied of Feyenoorder bent.

Wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw toekomst met Fortiflex?