De stap naar ZZP’er

Wij willen jou graag begeleiden van een baan in loondienst naar jouw eerste opdracht in zelfstandigheid. Volg het voorbeeld van Dave en Patrick. Neem contact op met Fortiflex en praat eens met jouw voorgangers!

Wij helpen jouw droom waar te maken. Zelfs als dat betekent dat jouw toekomst buiten Fortiflex ligt.

Ook als je er misschien nog niet helemaal klaar voor bent

Wil je het liefst gaan ZZP’en, maar ben je er nog niet helemaal klaar voor? Is het voor je gevoel op dit moment nog te risicovol om die stap te nemen? Heb je eerst nog een aantal jaren werkervaring nodig of beschik je nog niet over de juiste certificaten? Weet je nog niet goed hoe je aan opdrachten komt?

Wij hebben een programma waarbij je zo snel mogelijk jouw droom kunt verwezenlijken en op eigen benen kunt staan.

snel ‘op eigen benen’ staan

Wij willen jou binnen enkele jaren klaarstomen voor het ZZP-schap. Je start bij ons ‘veilig’ in loondienst en we stellen gezamenlijk het eindpunt van jouw dienstverband vast. Samen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw ‘verkoopbaarheid’ op orde is.

Wij weten wat de markt vraagt en wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jij voor langere tijd als ZZP’er aan de slag kunt.

Wij helpen je hierbij, investeren daar waar nodig. Ook als jouw toekomst dus buiten Fortiflex ligt.

win-win

What’s in it for us:

Wij hebben met jou, gedurende de afgesproken periode, een gemotiveerde ondernemende medewerker die bij onze opdrachtgevers van toegevoegde waarde is.

Wij hoeven jou niet uit te leggen dat dat geld oplevert. Maar minstens zo belangrijk: jij bent straks een ambassadeur van Fortiflex en wilt graag als ZZP’er zaken blijven doen.

hoe kunnen we jou helpen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Het was al lange tijd mijn droom om freelancer te worden, ik wachtte alleen nog op het juiste moment. Echter zijn er altijd beren op de weg: Een baby van een paar maanden oud, een hypotheek en een leaseauto die ik moest overnemen.

Op advies van een bevriende ZZP’er heb ik kennisgemaakt met Tim van Fortiflex. Hij wist mij te overtuigen dat ik mij, met mijn CV en skills, geen zorgen hoefde te maken over het vinden van een opdracht en hij wilde mij daar graag mee helpen. Zijn advies was wel: start 1 juli of 1 oktober en niet daartussen vanwege de zomervakantie. Na een weekend nadenken heb ik op maandag de knoop doorgehakt en ontslag genomen bij mijn werkgever. Enkele dagen later had ik via Fortiflex al een opdracht waar ik na de laatste werkdag meteen kon starten. Dus ben jij klaar voor dezelfde stap, maar heb je nog twijfels: Bel Tim.

placeholder
Dave van Dijk
IT Consultant,

Wil jij praten met ZZP'ers die eenzelfde stap hebben genomen?