Managed Services

Het ontwerpen, implementeren en beheren van IT systemen en netwerken wordt steeds complexer en vereist steeds vaker diepgaande kennis en expertise. Steeds vaker doen bedrijven en instellingen een beroep op de specialisten van Fortiflex. Zowel voor advies, projecten als beheer. Door de merk onafhankelijkheid van Fortiflex zorgen wij dat de geboden oplossing naadloos bij uw wensen en eisen aansluit.

Beheer van uw IT omgeving – Laat ons uw zorg uit handen nemen

Fortiflex heeft met SYMAS (System Management Services) de ultieme aanpak voor systeembeheer voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn in de buurt en staan klaar om uw storingen op te lossen, maar vooral ook om ze te voorkomen. Door middel van preventieve controles en maatregelen houden wij uw IT omgeving veilig en gezond. Wij bewaken uw IT omgeving continu, zodat wij vooraf (en vaak eerder dan u zelf merkt) kunnen ingrijpen indien een probleem zich gaat voordoen.

Wij werken o.b.v. een vaste prijs per maand. Dit dekt alle kosten m.b.t. het reguliere beheer. Ook storingen zijn inbegrepen!

Uw medewerker moet zorgeloos de werkplek kunnen gebruiken! De werkplek, en achterliggende systemen, moet natuurlijk altijd beschikbaar en werkbaar zijn. Om dit te realiseren bied de cloud eenvoudige en schaalbare mogelijkheden. Middels onze cloud datacenter architectuur voldoet u automatisch aan deze vereisten op gebied van flexibiliteit, schaalbaarheid en hoge mate van beschikbaarheid.

Om dit te realiseren, maken wij gebruik van het Microsoft Azure platform. Voor infrastructuur elementen die niet verplaatst kunnen of mogen worden, zullen wij een hybride scenario toepassen.

Voor de moderne werkplek maken wij gebruik van de nieuwe Windows Virtual Desktop & Office365. Hiermee zijn wij in staat u een centrale, maar ook een gepersonaliseerde werkplek aan te bieden. Fortiflex heeft deze nieuwe omgeving al sinds de lancering in oktober 2019 succesvol geïmplementeerd bij veel van onze klanten.

Wij bieden alle benodigde hardware en software voor uw IT omgeving. Deze mogelijkheid biedt u de kans om voor uw projecten gebruik te maken van single window shopping. Zo krijgt u de optimale afstemming voor de uitvoer van de projecten.

Met al onze partners kan Fortiflex u alle benodigde producten voordelig aanbieden.

Fortiflex levert VoIP van X2com. X2desk is een virtuele telefooncentrale van X2com. Vanwege de stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid heeft Fortiflex X2com geselecteerd als VoIP provider. De VoiP oplossing is flexibel en schaalbaar en levert u een flinke kostenbesparing op! Wij implementeren VoIP op basis van uw wensen en kunnen desgewenst uw huidige nummerplan 1 op 1 overnemen. Wel zo gemakkelijk voor uw medewerkers.

E-mailbeveiliging

90% van de cyberaanvallen begint met een e-mail. Een slaperige collega die niet oplet en op een verkeerde link klikt, en u bent gezien. Wij bieden bescherming die alle aspecten van uw e-mailinfrastructuur omvat, inclusief gateway-defense, e-mailbestendigheid, fraudebescherming en gebruikersbewustzijn.

Two-factor authentication

Een simpele maar zeer effectieve manier om ongewenste personen uit uw IT-omgeving te weren is het toevoegen van een extra authenticatie-controle. Eén verificatie-stap is vaak makkelijk te omzeilen, maar met 2 stappen wordt de drempel flink verhoogd en zijn uw cruciale IT-omgevingen een stuk beter beveiligd.

Next generation virusscanner

De technologie ontwikkelt zich voortdurend, en zo ook internetcriminelen en de ransomware die ze gebruiken. De virussen zijn inmiddels resistent geworden voor de huis-tuin-en-keuken antivirus-systemen. Daarom vertrouwen wij op onze tooling om actief verdacht gedrag op te sporen en wordt uw bedrijf beter beschermd tegen ransomware.

Bewustzijn verhogen van werknemers

U kunt het duurste beveiligingssysteem ter wereld kopen, maar als iemand vergeet om de voordeur op slot te draaien, is dat allemaal voor niks. Daarom is het slim om te investeren in het veiligheidsbewustzijn van uw werknemers. Leer ze waar ze wel en niet op kunnen klikken. Wat het belang is van verschillende wachtwoorden en welke signalen ze op moeten merken en zo snel mogelijk moeten melden. Goede beveiliging staat of valt met het gedrag van de mensen op de werkvloer.

Een stabiele verbinding voor uw werkplek. Ook voor de netwerkcomponenten op locatie bied Fortiflex de juiste betrouwbare oplossingen voor uw draadloos en bedraad netwerk. 

Een gemiddeld mens zorgt voor een goede back-up. Want je moet er niet aan denken dat al je gegevens verloren gaan bij een opslag, crash of door een onhandige medewerker. We staan ​​achter je. Wij slaan uw gegevens veilig online op, in de cloud, en we beveiligen ze zorgvuldig. Heb je jouw data nodig? Dan kunnen we er snel en eenvoudig bij.