Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Over ons

Over ons

Wij zijn een relatief jong ICT bedrijf met niettemin jarenlange ervaring. Fortiflex B.V. is in 2017 opgericht door Tim van der Neut en is gespecialiseerd in het leveren van (tijdelijke) ICT professionals.

Wij zorgen snel, zorgvuldig en tegen een scherp tarief voor professionele ondersteuning bij ICT projecten, migraties en beheerwerkzaamheden. Wij bieden onze opdrachtgevers gespecialiseerde kennis op het gebied van o.a. Microsoft, VMware, Azure, Citrix, Cisco.

Met ons omvangrijke en sterke netwerk van professionals en cliënten, bieden wij de nodige expertise en flexibele capaciteit om de continuïteit van uw diensten te ondersteunen. We richten ons op menselijke betrokkenheid bij het vinden van de ideale gecertificeerde expert voor uw project. Of het nu om permanente of projectmatige inzet gaat; onze focus ligt op het creëren van langdurige relaties en effectieve samenwerkingen om uw ICT-ambities te verwezenlijken.

Onze diensten Detachering, Projecten en Managed Services

Detachering

Wisselende omstandigheden binnen uw bedrijf en uw ICT omgeving vragen om tijdelijke en flexibele inzet van ICT specialisten. 

Managed Services

Het ontwerpen, implementeren en beheren van IT systemen en netwerken wordt steeds complexer en vereist vaker diepgaande kennis en expertise. 

Projecten & Consultancy

Vanuit onze visie is IT, naast vakkundig en gemotiveerd personeel, wellicht dè belangrijkste grondstof om succesvol te ondernemen. 

Ons kantoor

Business Center De Markt
Marktstraat 5
2411 BE  Bodegraven

Telefoon 085 06 03 000
info@fortiflex.nl